Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Αυλαία αύριο για τον “Πολιτιστικό Σεπτέμβρη” στον δήμο Ωραιοκάστρου


[Thestival]: Αυλαία αύριο για τον “Πολιτιστικό Σεπτέμβρη” στον δήμο Ωραιοκάστρου

[Thestival]: Αυλαία αύριο για τον “Πολιτιστικό Σεπτέμβρη” στον δήμο Ωραιοκάστρου

Με τη θεατρική παράσταση «Τρις Εξαμαρτείν» στο ανοικτό θέατρο Τσούκες στην περιοχή του Δρυμού ξεκινά το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2017» που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.
Στα πλαίσια αυτού του νέου θεσμού θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές, αφιερώματα στην παράδοση με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας και μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό σε όλους μας, Μάνο Πυροβολάκη με δωρεάν είσοδο για το κοινό.
Από τις 9 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου όλος ο δήμος θα γίνει μια παρέα καθώς εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου μας προβάλλοντας έτσι τις ομορφιές του τόπου μας σε όλους τους επισκέπτες.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι στόχος μας, είναι να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας, όσο το δυνατόν περισσότερες και ποιοτικότερες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια καταπολέμησης της δύσκολης καθημερινής πραγματικότητας, που βιώνουμε όλοι μας. «Για μια ακόμη χρονιά, έχουμε τη μεγάλη χαρά να σας παρουσιάσουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς.
Πηγή: THESTIVAL 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή