Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Επίσκεψη Αταμιάν σε επιχειρήσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου

Πέτρος Αταμιάν“Άμεση προτεραιότητα μου τα προβλήματα των επιχειρήσεων και η επίλυση τους από τις πρώτες ημέρες της νέας διοίκησης του Δήμου μας”

Ενδεικτικές εικόνες από τη σημερινή κατάσταση εγκατάλειψης:


ΜΑΖΙ με τις παραγωγικές και τις εμπορικές επιχειρήσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου στέκεται ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, βάζοντας σε προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο Πέτρος Αταμιάν επισκέφτηκε επιχειρήσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου, μίλησε με το προσωπικό και τη διοίκηση τους και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Καθαριότητα, ανακύκλωση, ποιότητα οδικού δικτύου και ηλεκτροφωτισμός είναι τα προβλήματα τους, που είναι άλυτα εδώ και χρόνια.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου τόνισε ότι θα σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων, με τις οποίες επιζητεί άμεση και στενή συνεργασία.

“Τα προβλήματα των επιχειρήσεων είναι προβλήματα του Δήμου. Η ανάπτυξη του τόπου περνάει μέσα από την στήριξη του παραγωγικού και εμπορικού ιστού του Δήμου μας” υπογράμμισε ο Πέτρος Αταμιάν.

Προς αυτή την κατεύθυνση το πρόγραμμα του συνδυασμού “Μαζί για τον Τόπο μας” προβλέπει τα ακόλουθα:

-   Εκσυγχρονισμός και συντήρηση των βασικών υποδομών του βιομηχανικού, βιοτεχνικού και κτηνοτροφικού πάρκου και των οδικών προσβάσεων σε αυτά, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η προσέλκυση και εγκατάσταση νέων επιχειρήσεων.

-   Δημιουργία δικτύου “πράσινων σημείων” με κατάλληλη υποδομή και εξοπλισμό για την συλλογή στοχευμένων υλικών ανακύκλωσης με έμφαση στα απορρίμματα των επιχειρήσεων.

-   Εκτεταμένη χρήση νέων τεχνολογιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και των επιχειρήσεων. Υποδομές Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Επικοινωνιών σε όλο το δήμο.

-   Ίδρυση Δημοτικού Γραφείου Εύρεσης Εργασίας, κατάρτιση μητρώου ανέργων του δήμου και ψηφιακή διασύνδεση του με τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εγκατεστημένες σε αυτόν

-   Στενή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς των επιχειρήσεων (π.χ. Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου) για την κατάρτιση και υλοποίηση προγραμμάτων με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς και την ενίσχυση της εξωστρέφειας.

“ΜΑΖΙ αφήνουμε πίσω τις αναποτελεσματικές πρακτικές του παρελθόντος και εισερχόμαστε από τις 8 Οκτωβρίου σε μία νέα εποχή για τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Οι επιχειρήσεις του Δήμου Ωραιοκάστρου έχουν κρίσιμο αναπτυξιακό ρόλο και η επίπτωση της δραστηριότητας τους σε πεδία, όπως η απασχόληση στο Δήμο μας, είναι προφανής. Θα είμαι δίπλα στις επιχειρήσεις, αρωγός και βοηθός τους” κατέληξε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή