Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τη δράση του 63χρονου παιδεραστή που ξεκίνησε το 1995

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τη δράση του 63χρονου παιδεραστή που ξεκίνησε το 1995.


Μέχρι χθες είχαν ταυτοποιηθεί περίπου 20

θύματα – ανήλικοι, εκτός των δύο παιδιών 12

και 15 χρόνων για τα οποία

συνελήφθη, αφού 

ξυλοκοπήθηκε από συγγενείς τους που τον

αντιλήφθηκαν
Τις πιο διεστραμμένες σκέψεις της πιο νοσηρής φαντασίας ξεπερνούν τα όσα περιλαμβάνονται στα χιλιάδες αρχεία πορνογραφικού υλικού με ανήλικους που βρέθηκαν στο σπίτι του 63χρονου ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. «Δεν μπορούμε να πούμε ούτε κατά προσέγγιση για τον ακριβή αριθμό των εικόνων, είναι αμέτρητες», είπε στο News 24/7 αστυνομικός της ασφάλειας που γνωρίζει τις έρευνες. Το πλέον σοκαριστικό είναι πως όλα τα αρχεία είναι παραγωγής του ίδιου του 63χρονου και το πρώτο από τα βίντεο τραβήχτηκε το 1995 με θύμα ένα αγόρι 10 χρόνων τότε, που σήμερα είναι 33!
Οι αστυνομικοί τόσο των εγκληματολογικών εργαστηρίων όσο και της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της ασφάλειας οι οποίοι εξακολουθούν να διερευνούν μία προς μία τις περιπτώσεις των βιασμών και των ασελγειών σε βάρος ανηλίκων, με πρωταγωνιστή τον 63χρονο, καθημερινά βρίσκονται ενώπιον πιο φριχτών εικόνων. Μέχρι χθες είχαν ταυτοποιηθεί περίπου 20 θύματα – ανήλικοι, εκτός των δύο παιδιών 12 και 15 χρόνων για τα οποία συνελήφθη, αφού ξυλοκοπήθηκε από συγγενείς τους που τον αντιλήφθηκαν. Πρόκειται για θύματα τα οποία είτε είδαν τη φωτογραφία του 63χρονου που δημοσιοποιήθηκε με εισαγγελική διάταξη, είτε αναγνωρίστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών σε βιντεοκασέτες και cd. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια εξετάζονται μέχρι και δισκέττες που κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε στις 40 Εκκλησιές και στο οποίο οδηγούσε τα θύματά του για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του.
Ο 63χρονος προφυλακίστηκε την Τρίτη μετά την απολογία του στον ανακριτή Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών. Ωστόσο η έρευνα των στοιχείων εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη για ταυτοποίηση όσο δυνατόν περισσότερων ανηλίκων γίνεται. «Στόχος είναι να προστατευτούν αυτά τα θύματα με την υποστήριξή τους και δεν γίνεται η έρευνα αποκλειστικά για τη συγκρότηση του κατηγορητηρίου», έλεγαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Αρχεία εικοσαετίας


Η διαστροφή του 63χρονου, όπως τουλάχιστον περιγράφεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, δεν περιορίζεται μόνον στη σεξουαλική κακοποίηση των δεκάδων ανηλίκων, τουλάχιστον όπως προκύπτει από την πρώτη έρευνα. Εκτός του ότι βίαζε και βιντεοσκοπούσε τις σκηνές μέσα στο σπίτι του με θύματα παιδιά ηλικίας 10 έως 15 χρόνων, είχε αρχεία από βρέφη, τα οποία επίσης ο ίδιος μαγνητοσκόπησε. Ήταν τέτοια η διαστροφή, όπως φαίνεται από σκηνές με μητέρες οι οποίες άλλαζαν τα βρέφη τους σε παραλίες της Θεσσαλονίκης και αυτός τραβούσε βίντεο. Εκτός αυτών, στο σπίτι του βρέθηκαν δεκάδες δημοσιεύματα εφημερίδων όλων των προηγούμενων χρόνων με υποθέσεις βιασμών που απασχόλησαν τις διωκτικές και τις δικαστικές αρχές. «Έχει δημοσιεύματα για βιασμούς παιδιών από γονείς, από παππούδες και από διάφορους άλλους», επιβεβαίωσαν ερευνητές.
Οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων εξετάζουν όλα τα αρχεία που βρέθηκαν για να εντοπιστούν και άλλα θύματα, πολλά από τα οποία έχουν πλέον ενηλικιωθεί. Συγκεκριμένα εξετάζονται έξι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, δύο τάμπλετ, επτά κάρτες μνήμης, οκτώ usb, 27 cd, 70 δισκέτες, 26 κασέτες, 32 βιντεοκασέτες, πέντε εσωτερικοί σκληροί δίσκοι, ένας φορητός υπολογιστής, πέντε άλμπουμ φωτογραφιών και «πλήθος άλλων φωτογραφιών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «Τα κρατούσε όλα στο σπίτι του, δεν είχε καταστρέψει τίποτε», έλεγε πρόσωπο που γνωρίζει το αποτέλεσμα των ερευνών. Ήδη πάντως με τον εντοπισμό των πρώτων 20 θυμάτων έχει κινηθεί η διαδικασία ψυχολογικής υποστήριξής τους.

Ήξερα ότι θα συλληφθώ αλλά συνέχιζα

Ο 63χρονος που απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή, πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αιφνιδιάστηκε από το γεγονός ότι συνελήφθη. «Ήξερα ότι κάποτε θα συλληφθώ, όμως δεν μπορούσα να σταματήσω», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον οδήγησαν στα κρατητήρια της ασφάλειας. Ο ξυλοδαρμός του δεν ήταν ο πρώτος, για την αποκάλυψη της υπόθεσης με θύματα δύο παιδιά ρομά 12 και 15 χρόνων. Σε καθημερινή βάση η ασφάλεια δέχεται τηλεφωνήματα με περιστατικά του παρελθόντος στα οποία ο 63χρονος είχε ξυλοκοπηθεί, όταν έγινε αντιληπτός για την κακοποίηση παιδιών. Έτσι είχε γίνει και σε μία δουλειά του, από την οποία απομακρύνθηκε κακήν κακώς, μόνον επειδή υπήρχαν υποψίες, χωρίς όμως τότε να επιβεβαιώνονται με στοιχεία.
Η μέθοδός του ήταν η ίδια. Δελέαζε παιδιά ηλικίας άνω των 10 χρόνων, ορισμένες φορές και κορίτσια αλλά συνήθως αγόρια, και αφού τα έδινε κάποια χρήματα τα οδηγούσε σπίτι του για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του. Στυγνός, βιντεοσκοπούσε τις σκηνές και κρατούσε τα βίντεο. Αυτό έγινε και την τελευταία φορά όταν εντοπίστηκε από συγγενείς των δύο ανήλικων, όταν τα άφησε κοντά στα σπίτια τους στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Εμβάσματα


Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως στα αρχεία του κινητού του τηλεφώνου βρέθηκαν και οικονομικά εμβάσματα από το εξωτερικό, ποσών που φτάνουν και τις 50.000 ευρώ. Εξετάζεται εάν πρόκειται για επαγγελματικές συνεργασίες που είχε στο πλαίσιο της δικής του απασχόλησης, ή για το ενδεχόμενο να πούλησε βίντεο σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων πορνογραφικού περιεχομένου με ανήλικους.
Όλη η ζωή των τελευταίων 25 χρόνων του 63χρονου περνάει από το μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών. «Κάθε μέρα έρευνας κρύβει αρνητικές εκπλήξεις, έχουμε σοκαριστεί όλοι», έλεγαν στο News 24/7 αστυνομικοί που ασχολήθηκαν με την εξέταση των πρώτων στοιχείων που βρέθηκαν στο σπίτι του 63χρονου.

Πηγή:news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή