Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας από το Mouzenidis Travel στη Θεσσαλονίκη


Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας από το Mouzenidis Travel στη Θεσσαλονίκη
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αποδέχθηκε τη δωρεά – χορηγία από την MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α. Ε. που αφορά στην πραγματοποίηση δύο νέων κύκλων μαθημάτων ρωσικής γλώσσας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2017 έως το Μάιο του 2018 ως εξής: 9ος κύκλος: Οκτώβριος 2017 - Ιανουάριος 2018, 10ος κύκλος: Ιανουάριος 2018 - Μάιος 2018. Οι ώρες διδασκαλίας του κάθε κύκλου είναι 70. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα θα εκπαιδευτούν 4 ομάδες, 50 ατόμων η κάθε μια. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης 70 ωρών εκμάθησης. Την οργάνωση , το συντονισμό και τη γραμματειακή υποστήριξη του προγράμματος θα αναλάβει το Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου. Η προσφορά δωρεάς – χορηγίας περιλαμβάνει την κατάρτιση διδακτικού προγράμματος σπουδών, την παροχή του εκπαιδευτικού υλικού και λοιπού εξοπλισμού απαραίτητου για τη διεξαγωγή των μαθημάτων, την εξεύρεση των διδασκόντων της ρωσικής γλώσσας με την απαραίτητη επιστημονική κατάρτιση και την κάλυψη της αμοιβής τους.
Εξάλλου, ο Δήμος Νέας Προποντίδας χορήγησε στην MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. άδεια ίδρυσης και λειτουργίας υπαίθριου παιδότοπου που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου ENIGMA στα Νέα Μουδανιά.
Επιπλέον,  η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Ανατολικής Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  χορήγησε στη MOUZENIDIS TRAVEL ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. και Άδεια Λειτουργίας Πρατηρίου Παροχής Καυσίμων και Ενέργειας (Μεικτού πρατηρίου διανομής υγρών καυσίμων και υγραερίου LPG), που βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως στην Επ.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μηχανιώνας στο Δήμο Θέρμης. Η άδεια ισχύει μέχρι 26-07-2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή