Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Προτάσεις καλοκαιρινών διακοπών !


Το καλοκαίρι έφθασε ,τα σχολεία έκλεισαν και ο κόσμος είνα έτοιμος να προγραμματίσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Η προσπάθεια του Ελληνα να βρεί την κατάλληλη επιλογή διακοπών ειναι θέμα χρόνου, έρευνας ,χρημάτων και τύχης .

Η ιστοσελίδα μας γνωρίζοντας τις γενικότερες ανάγκες του πελάτη ,την γνώση της τουριστικής αγοράς και τις προσφορές που κυριαρχούν στην αγορά της Βορείου Ελλάδας σας συμβουλεύει να είστε προσεκτικοί στην επιλογή σας και να ξεφυλίζεται  επιμελώς τα προγράμματα των τουριστικών γραφείων  αρχίζοντας με το τι περιλαμβάνει η τιμή και τι δεν περιλαμβάνει.

Απειρες φορές ο πελάτης πληρώνει παραπάνω γιατι στο περιλαμβάνει της τιμής υπήρχαν υπηρεσίες οι οποίες ίσως να μην τις χρειαζόταν ,ενω τις πλήρωσε.

Στην αγορα υπάρχουν πολυάριθμα ταξιδιωτικά πακέτα που μπορεί κανείς να αγοράσει είτε από το ιντερνετ είτε από ταξιδιωτικά γραφεία .

Εμεις προτείνουμε το booking μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ αποκλειστικά και μόνο για εισιτήρια αεροπορικών μεταβάσεων, εισιτήρια Ferry boat και κράτηση ξενοδοχείων σε Ελλάδα και εξωτερικό .

Για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία η συμβουλή μας ειναι να απευθύνεσθε στους  ειδικούς, δηλαδή  γραφεία τουριστικά με πείρα που  καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του τουρίστα προσφέροντας υπηρεσίες με καλή ενημέρωση στα μέτρα κάθε πελάτη και εγγύηση.

Απο την έρευνα μας προτείνουμε :

Ενα από τα καλύτερα τουριστικά γραφεία της Θεσσαλονίκης σε κεντρικό σημείο με άψογο  service, λογικές τιμές, ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών  με πλειάδα  ταξιδιωτικών αεροπορικών και οδικών πακέτων σε Ελλαδα και εξωτερικό, καθώς και κρουαζιέρες με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη κ.α.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για να διαπιστώσετε ότι έχετε να κάνετε με επαγγελματίες, σπεσιαλίστες στο χώρο.

   GRECOS travel 

Ναυάρχου Κουντουριώτου 19 (κοντά στην είσοδο του λιμανιού)
Θεσσαλονίκη 546 25  
Τηλέφωνο : 231 055 5556

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ  ΕΔΩ            https://www.grecos.gr/


 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή