Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Ισχυρή εντολή αλλαγής στο Ωραιόκαστρο για την επίλυση των προβλημάτων

Ισχυρή εντολή αλλαγής της διοίκησης του Δήμου Ωραιοκάστρου ζήτησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, κατά την κεντρική ομιλία του καθώς, όπως υπογράμμισε, απέτυχε η σημερινή διοίκηση του Δήμου να λύσει τα κυριότερα προβλήματα του τόπου.

"Σας ζητώ μια ισχυρή εντολή αλλαγής του Δήμου Ωραιοκάστρου, μια εντολή ανανέωσης, μια εντολή να φτιάξουμε τον τόπο”, τόνισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, κατά την κεντρική ομιλία του στο Ωραιόκαστρο, παρουσία εκατοντάδων δημοτών.

«Η σημερινή διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου απέτυχε. Η πραγματικότητα πάντοτε θα παραμένει πραγματικότητα» επισήμανε ο Πέτρος Αταμιάν και απαρίθμησε τις αποτυχίες της διοίκησης Τσακίρη στην καθαριότητα, στην ύδρευση, στην οικονομική διαχείριση, στις υποδομές, στο πράσινο, στην κοινωνική πολιτική, στις αναπλάσεις και στην φροντίδα των αδέσποτων ζώων»«Δεν σκοπεύω να είμαι part time Δήμαρχος. Θα είμαι full time Δήμαρχος που τον βρίσκουν οι συμπολίτες του ανά πάσα στιγμή» υπογράμμισε ο Πέτρος Αταμιάν και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους δημότες του Ωραιοκάστρου πως «ότι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει με όλους εσάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή