Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

H Θεσσαλονίκη ως προορισμός city break - Η πρωτοβουλία του Δήμου και του Οργανισμού Τουρισμού (video)

 


Στο βίντεο αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης ως προορισμού city break, με τα εμπορικά που προσφέρουν θερινές εκπτώσεις και τα καταστήματα εστίασης με την ξεχωριστή γαστρονομία

Πρωτοβουλία για στήριξη της αγοράς της πόλης ανέλαβαν από κοινού ο Δήμος Θεσσαλονίκης και ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Οι δύο φορείς δημιούργησαν βίντεο για την προβολή της αγοράς, το οποίο θα παίζεται σε όλα τα διαθέσιμα μέσα του Δήμου και του ΟΤΘ, καθώς και στις βαλκανικές αγορές με πληρωμένες ψηφιακές καμπάνιες. Στο βίντεο αναδεικνύονται τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης ως προορισμού city break, με τα εμπορικά καταστήματα της αγοράς που διανύει την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, τα καταστήματα εστίασης με την ξεχωριστή γαστρονομία, η οποία έχει αναγνωριστεί από την UNESCO και την έντονη νυχτερινή ζωή.

Video file

Το βίντεο, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο στα αγγλικά, θα μεταφραστεί σε τέσσερις βαλκανικές γλώσσες (σερβικά, βουλγαρικά, αλβανικά, ρουμανικά) και από τις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει στοχευμένη προώθηση με βάση τη μητρική γλώσσα στις αντίστοιχες χώρες, καθώς επίσης στην Πιερία και στη Χαλκιδική.

Στόχος της δράσης είναι να επωφεληθεί ο εμπορικός και επιχειρηματικός κόσμος από την τουριστική κίνηση που προέρχεται από τις χώρες της Βαλκανικής τόσο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και στους κοντινούς τουριστικούς προορισμούς.

Δείτε το video:



Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή