Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

Μεταπτυχιακό στις Ψυχοπαιδαγωγικές, Διδακτικές και Διαπολιτισμικές Προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες. Αιτήσεις έως 27/10/23

Οι αιτήσεις για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στις Ψυχοπαιδαγωγικές, Διδακτικές και Διαπολιτισμικές Προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες λήγουν στις 27/10/2023. Το Μεταπτυχιακό δίνει 20 μόρια (ΑΣΕΠ) στους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων και βαθμίδων. 

Δ' Κύκλος Σπουδών Επανιδρυθέντος Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. 2023-24

Το Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών (Τ.Γ.Φ.Π.Π.Χ.) της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) και το Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης, Ψυχολογίας και Επικοινωνίας (Dipartimento di Scienze Formative, Psicologiche e della Comunicazione) του Πανεπιστημίου Suor Orsola Benincasa Νάπολης για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 συνδιοργανώνουν και λειτουργούν το Διακρατικό Διαπανεπιστημιακό Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Ψυχοπαιδαγωγικές, Διδακτικές και Διαπολιτισμικές Προσεγγίσεις στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες».

Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας των ενδιαφερόμενων (με τα δικαιολογητικά που αναφέρονται στη σχετική πρόσκλησηΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ έως και τις 27/10/2023.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δ.Δ.Δ.Π.Μ.Σ. τηλεφωνικά στον αριθμό 25310 39422 ή/και ηλεκτρονικά στην email διεύθυνση dddpmsph@gmail.com.

Το κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και η σχετική αίτηση βρίσκονται στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος: https://dddpms.bscc.duth.gr (Αρχείο > Έντυπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή