Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Δήμος Ωραιοκάστρου: Δημιουργείται υπαίθριος χώρος άθλησης και πάρκο σκύλων στη Γαλήνη

 «Με έργα και παρεμβάσεις συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον δήμο Ωραιοκάστρου», τονίζει ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης

Υπεγράφη η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση πάρκου στην οδό Δημοκρίτου στη Γαλήνη», σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου.


Στην περιοχή πρόκειται να δημιουργηθούν υπαίθριος χώρος άθλησης και πάρκο σκύλων. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να κατασκευαστεί νέα περίφραξη γύρω από την δεξαμενή που υπάρχει στο σημείο, να τοποθετηθούν στύλοι ηλεκτροφωτισμού για την αύξηση της ασφάλειας των εγκαταστάσεων του πάρκου, να τοποθετηθούν παγάκια και να καλλωπιστεί ο χώρος.

«Με έργα και παρεμβάσεις συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον δήμο Ωραιοκάστρου και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των δημοτών μας. Προχωράμε στην ανάπλαση του πάρκου της οδού Δημοκρίτου στη Γαλήνη. Σχεδιάσαμε να δημιουργήσουμε στο σημείο έναν υπαίθριο χώρο για να αθλούνται οι πολίτες και ένα πάρκο για σκύλους. Επίσης, περιμετρικά θα κατασκευαστούν πεζοδρόμιο και ράμπες για να έχουν πρόσβαση στο χώρο άτομα με κινητικά προβλήματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παραδώσουμε το πάρκο αναπλασμένο και πιο όμορφο στους κατοίκους», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.



Το καλοκαίρι ερχεται και εσεις πρέπει να προλάβετε να κλείσετε το ταξίδι σας με AEGEAN AIRWAYS τώρα για να προλάβετε την εκπτωση του 30 %  .
Μπείτε και κλείστε αφοβα ,γρήγορα και με εγγύηση. 

https://mikk.ro/CMhR 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή