Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Επενδυτικές ευκαιρίες για οικόπεδα σε Ωραιόκαστρο, Κορδελιό και Τρίλοφο

Τι προσφέρουν τα οικόπεδα - Πόσο πωλούνται ;


Σε οικόπεδα στρέφεται ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον των αγοραστών ακινήτων. H doValue Greece Real Estate Services μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχει μια σειρά επενδυτικών προτάσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των εν δυνάμει επενδυτών.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω οικόπεδα σε Ωραιόκαστρο, Ελευθέριο - Κορδελιό και Τρίλοφο Θέρμης.

Οικόπεδο επιφάνειας 16.000 τμ, άρτιο και οικοδομήσιμο πωλείται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τμήμα εμβαδού 10.818 τ.μ. της συνολικής επιφάνειας βρίσκεται υπό ένταξη στο σχέδιο πόλης το οποίο μετά τις εισφορές σε γη θα διαμορφωθεί σε 5.702,40 τ.μ. και δυνητικό συντελεστή δόμησης 0,60. Το ακίνητο έχει άριστη προσβασιμότητα μέσω ασφάλτου και βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο της περιοχής, ενώ η τιμή πώλησης του είναι στα 778.000 ευρώ


.

https://www.altamiraproperties.gr/-/central-macedonia/thessaloniki/ra111115/3782/1?utm_source=Article&utm_medium=Voria&utm_campaign=OraiocastroNVoria 

Το Ωραιόκαστρο βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νομού, βορειοανατολικά του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται 11 χλμ. βόρεια της Θεσσαλονίκης. H περιοχή είναι κυρίως οικιστική με σταθερή την αύξηση της ζήτησης τόσο σε οικιστικά όσο και σε εμπορικά/βιομηχανικά ακίνητα τα τελευταία χρόνια.



https://www.altamiraproperties.gr/-/central-macedonia/thessaloniki/ra111115/3782/1?utm_source=Article&utm_medium=Voria&utm_campaign=OraiocastroNVoria

Οικόπεδο 3.749,23 τμ στο Ελευθέριο Κορδελιό

Οικόπεδο (Νο 3) επιφάνειας 3.749,23 τ.μ. επί της οδού Σαμοθράκης, στην περιοχή του Ελευθέριου Κορδελιού Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται εντός σχεδίου στο οικοδομικό τετράγωνο Γ517 και διαθέτει συντελεστή δόμησης 0,80 και συντελεστή κάλυψης 50%. Η τιμή πώλησης του οικοπέδου είναι στα 728.000 ευρώ.



https://www.altamiraproperties.gr/el/plot/central-macedonia/thessaloniki/ra111116/3787/1?utm_source=Article&utm_medium=Voria&utm_campaign=KordelioNVoria

Το Ελευθέριο - Κορδελιό βρίσκεται στα βορειοδυτικά του πολεοδομικού συγκροτήματος της  Θεσσαλονίκης και αποτελεί μια περιοχή με έντονη ζήτηση για την αγορά οικοπέδων και ευρύτερα ακινήτων.

Οικόπεδο 5.266 τμ στον Τρίλοφο Θέρμης  

Άρτιο και οικοδομήσιμο οικόπεδο στη θέση «Πλάκες» Τριλόφου Θέρμης, επιφάνειας 5.266 τ.μ με πρόσωπο σε αγροτική οδό πωλείται αντί του ποσού των 49.000 ευρώ.



https://www.altamiraproperties.gr/el/field/central-macedonia/thessaloniki/ra167372/2109/1?utm_source=Article&utm_medium=Voria&utm_campaign=TrilofoNVoria

Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα η Θέρμη και η επέκταση της εξελίσσονται σε περιοχή με έντονη κινητικότητα και ζήτηση καθώς υπάρχει απόθεμα εκτάσεων για οικιστικά projects. Η Θέρμη λόγω και της σχετικά κοντινής της απόστασης με τη Θεσσαλονίκη έχει μπει για τα καλά στο επενδυτικό στόχαστρο κατασκευαστικών εταιρειών, την ώρα που άλλες περιοχές, οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούνταν άκρως δημοφιλείς είτε έχουν κορεστεί είτε βρίσκονται σε μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από το κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα να έχουν βγει από τα επενδυτικά... ραντάρ.

Ηγετικός ο ρόλος της doValue Greece Real Estate Services

Η doValue Greece, μέσω της doValue Greece Real Estate Services διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στη διαχείριση ακινήτων στην ελληνική αγορά, έχοντας στην διαχείρισή της σήμερα περισσότερα από 260.000 ακίνητα και παρέχοντας ένα πλήρες φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών. Μέσω της πλατφόρμας altamiraproperties.gr παρέχεται ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον παρουσίασης κάθε κατηγορίας ακινήτων σε όλη την Ελλάδα που δίνει σε επενδυτές και ιδιώτες τη δυνατότητα να βρουν τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στις ανάγκες τους.

Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρίσκετε ακίνητα για προσωπική χρήση ή επένδυση, να βλέπετε τα χαρακτηριστικά τους, να αξιοποιείτε έξυπνα εργαλεία και να ενημερώνεστε για νέες ευκαιρίες.

 



Το καλοκαίρι ερχεται και εσεις πρέπει να προλάβετε να κλείσετε το ταξίδι σας με AEGEAN AIRWAYS τώρα για να προλάβετε την εκπτωση του 30 %  .
Μπείτε και κλείστε αφοβα ,γρήγορα και με εγγύηση. 

https://mikk.ro/CMhR 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή