Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Ωραιόκαστρο - Καταγγελία: Επισκευή απορριμματοφόρου σε συνεργείο που δεν συνεργάται με τον δήμο.

maΕπισκευή απορριμματοφόρου του δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργείο με το οποίο η δημοτική αρχή δεν έχει σύμβαση για συνεργασία καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Την καταγγελία έκανε δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Ηρακλής Τσακαλίδης - 

Το θέμα θα διερευνηθεί απαντά ο δήμος .


Επισκευή απορριμματοφόρου του δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργείο με το οποίο η δημοτική αρχή δεν έχει σύμβαση για συνεργασία καταγγέλλει δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα όσα αναφέρει ο Ηρακλής Τσακαλίδης, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Συνεργασία Τώρα» και αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, το απορριμματοφόρο του δήμου ήταν σταθμευμένο στο συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων που βρίσκεται στην περιοχή της Κριθιάς για επισκευή, όπως δηλώθηκε από εργαζόμενο στον ίδιο. Τον χώρο μάλιστα επισκέφθηκε ο δημοτικός σύμβουλος την περασμένη Τρίτη, όπου, όπως λέει, βρέθηκε εκεί το απορριμματοφόρο.

«Με το συγκεκριμένο συνεργείο δεν υπάρχει καμία απολύτως σχέση συνεργασίας που να εδράζεται σε κάποια σύμβαση. Τυχαίνει όμως το συνεργείο αυτό να είναι ιδιοκτησίας ατόμου το οποίο συνδέεται με τον δήμο Ωραιοκάστρου με σχέση εξαρτημένης εργασίας στο αμαξοστάσιο Ωραιοκάστρου», επισημαίνει στην καταγγελία του ο κ. Τσακαλίδης.

Το θέμα έθεσε και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Ο κ. Τσακαλίδης απηύθυνε προς τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Παντελή Τσακίρη σειρά ερωτημάτων ζητώντας να ενημερωθεί το Σώμα «γιατί βρέθηκε το απορριμματοφόρο στο συγκεκριμένο συνεργείο, εάν υπάρχει υπογραμμένη κάποια σύμβαση συνεργασίας με το συγκεκριμένο συνεργείο και τι προβλέπει αυτή καθώς και εάν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε το όχημα να οδηγηθεί στο συνεργείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η καταγγελία του κ. Τσακαλίδη είναι σε γνώση της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου. Όπως επισημαίνεται, θα διερευνηθεί για το τι ακριβώς έχει γίνει και μεταφέρθηκε εκεί το απορριμματοφόρο. Πάντως, προς το παρόν, δεν έχει δοθεί καμία απάντηση για το εάν υπάρχει σύμβαση του δήμου με το εν λόγω συνεργείο επισκευής.

Φωτογραφίες όπως τις δημοσιοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλής Τσακαλίδης:

Πηγή : voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή