Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 


Οι πύλες της παιδικής χαράς στο πάρκο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου στο Ωραιόκαστρο άνοιξαν το απόγευμα για τα παιδιά

«Σε μικρές πριγκίπισσες και λιλιπούτειους ιππότες παραδόθηκε σήμερα η εντυπωσιακή «Καστροπολιτεία» του δήμου Ωραιοκάστρου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ωραιοκάστρου.

Οι πύλες της παιδικής χαράς στο πάρκο του Κονταξοπούλειου Δημοτικού Γυμναστηρίου άνοιξαν το απόγευμα για τα παιδιά, που, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση «την «κατέκτησαν» με επιφωνήματα χαράς, χαμόγελα και με πολύ όρεξη για παιχνίδι».

Τα παιδιά που επισκέφθηκαν την «Καστροπολιτεία» καλωσόρισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μοιράζοντας τους πολύχρωμα γλειφιτζούρια και μπαλόνια.

«Η μεγαλύτερη χαρά για εμάς είναι τα χαμόγελα όλων αυτών των παιδιών, που τα βλέπουμε να παίζουν με κέφι και ενθουσιασμό στην ΄΄Καστροπολιτεία΄΄. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που νιώθουμε ως  διοίκηση είναι να βλέπουμε πως τα έργα που υλοποιούμε βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Η ΄΄Καστροπολιτεία΄΄ είναι πραγματικά μια εντυπωσιακή παιδική χαρά και πιστεύω πως θα την λατρέψουν τα παιδιά όχι μόνο του Ωραιοκάστρου, αλλά όλης της Θεσσαλονίκης», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Μόλις άνοιξαν οι πύλες της «Καστροπολιτείας», που κατασκευάστηκε με μέριμνα του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπου Καζαντζίδη, τα παιδιά «όρμησαν» και «κατέκτησαν» το εμβληματικό κάστρο που δεσπόζει στην παιδική χαρά, ένα πολυσύνθετο όργανο πολλαπλών δραστηριοτήτων που έχει τη μορφή κάστρου και προσφέρεται για αναρρίχηση και εξερεύνηση, ενώ έχει τσουλήθρες και πολλά παιχνίδια», προσθέτει η ανακοίνωση.

Η «Καστροπολιτεία» του δήμου Ωραιοκάστρου συνδυάζει το παιχνίδι και τη διασκέδαση με την εκπαίδευση, καθώς κάποια όργανα δραστηριοτήτων έχουν θεματολογία, όπως «αυτοκίνητο», «καιρός», «μπορείτε να συλλαβίσετε», «παγκόσμιος χάρτης», «ρολόι», «υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης», «μουσική», «γίνε ο πρώτος», «ακολουθώ την γραμμή» και «νούμερα»

Στην παράδοση της «Καστροπολιτείας» από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, στους μικρούς κατοίκους του Ωραιοκάστρου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Τεχνικών Έργων, Χαράλαμπος Καζαντζίδης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημήτρης Καρασαββίδης, Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου, Μυγδονίας, Ηλίας Ζιακούλης, Πολεοδομίας, Ευάγγελος Κανταρτζής, η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, Χριστίνα Ζάπρα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελία Δρόσου, η πρόεδρος της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, Μαρία Αραμπατζίδου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ, Άγγελος Πανούσης και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Αναστάσιος Πανιώρης.

 04/06/2021, 22:11 Voria.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή