Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

«Καστροπολιτεία» μέχρι το καλοκαίρι υποσχέθηκε ο Π. Τσακίρης


 

«Καστροπολιτεία» μέχρι το καλοκαίρι υποσχέθηκε ο Π. Τσακίρης

Τη δημιουργία μιας «εμβληματικής» παιδικής χαράς που θα αποτελέσει «πόλο έλξης για όλους τους βορειοελλαδίτες», ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, μιλώντας στην TV100 και στην εκπομπή στα «Πέριξ». 

«Έχουμε βάλει στον προϋπολογισμό του δήμου μας ένα πολύ μεγάλο ποσό, περίπου 355.000 ευρώ για τη δημιουργία παιδικών χαρών και μάλιστα μίας εξ΄ αυτών στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, εμβληματικής που δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα» είπε ο κ. Τσακίρης.

Ερωτηθείς σχετικά με την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης παιδικής χαράς, ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου μίλησε για …«Καστροπολιτεία». 

«Μας έγιναν κάποιες προτάσεις» είπε «από κάποιους κατασκευαστές, όπου ξεφεύγει από τα όρια μιας παιδικής χαράς με απλά παιχνίδια, είναι ιδιαίτερα διδακτική και πρόκειται για μία ολόκληρη «Καστροπολιτεία». 

«Αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουμε οι πολίτες μας και οι κάτοικοί μας να παίρνουν τα παιδάκια τους να πηγαίνουν σε όμορους δήμους για να παίξουν, να διασκεδάσουν σε ένα όμορφο περιβάλλον. Θέλουμε να το κάνουν στον δήμος μας γιατί το αξίζουν» κατέληξε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, σημειώνοντας πως μέχρι το καλοκαίρι θα είναι έτοιμη. Οψόμεθα… 


ΠΗΓΗ :ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή