Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό
Εργασίες συντήρησης στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Συγκεκριμένα, θα εκτελεστούν οι ακόλουθες εργασίες:
1)    Χωματουργικές εργασίες – Καθαιρέσεις
2)    Τεχνικά έργα
3)    Εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτικές εργασίες
4)    Εργασίες σήμανσης και παθητικής ασφάλειας

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, από την Τρίτη 29 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα. Κατά το διάστημα αυτό θα αποκλειστεί η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τη συμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδου θα είναι αδιάκοπη.
Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψη ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης-Κονταξοπούλου-Αεροδρομίου-Παναγίας Σουμελάς –Θερμαϊκού –Φυλλίρας και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη συμβολή των οδών Φυλλίρας και Άλσους.

Ήδη, σύμφωνα με το την ΠΚΜ, έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Πηγή: http://www.voria.gr/article/erga-apo-avrio-ke-gia-enan-mina-stin-eo-thessalonikis---oreokastrou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή