Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η Ryanair κάνει τη διαφορά για ακόμη μια φορά!!!27 προορισμοί Ελλάδας και εξωτερικού από μόλις 9,99!!!

Η πανέμορφη Ζυρίχη έχει βάλει τα γιορτινά της και οι υπέροχες παραμυθένιες εικόνες και παραδοσιακές τοπικές γεύσεις θα σας μείνουν αξέχαστε
                

Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει που θα περάσετε την πρώτη μέρα του νέου χρόνου, εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε έναν από τους καλύτερους προορισμούς γι’ αυτές τις ημέρες και στην… καλύτερη τιμή!
Ταξιδέψτε στην Ζυρίχη που έχει πολλά… πρόσωπα και είναι όλα ενδιαφέροντα!
Επισκεφτείτε την Όπερα, την εκκλησία Fraumunster, κάντε μια βόλτα στα μαγαζάκια που βρίσκονται δίπλα στον ποταμό στην συνοικία Schiphe και απολαύστε μερικές ώρες ξεγνοιασιάς σε κάποιο από τα πάρκα της Ζυρίχης, όπως στο Belvoir (Belvoir Park) ή στο Backer (Backer Park).
Αυτές τις ημέρες κάθε γωνιά της ελβετικής πόλης έχει στολιστεί από πολύχρωμα λαμπιόνια και στους δρόμους αντιλαλούν χαρούμενες μουσικές.
Ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και το πελώριο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όπου είναι διακομισμένο με 7.000 κρυστάλλινα στολίδια!
Για να γευτείτε όλα αυτά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε τώρα την κράτησή σας στο swiss.com και να εξασφαλίστε μία θέση στην ειδική τιμή (από 94€)!
Βιαστείτε γιατί οι χαμηλές τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2017και για ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί από 1.01.2018 έως 31.05.2018.
Ρεπορτάζ: Χρήστος Αϊβαλιώτης (xaivaliotis@dousiscom.gr)
travel sty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάνετε Τώρα τα Ψώνια σας για ευκαιρίες μοναδικές ! με έκπτωση έωσ 50 %

Προσφορές μοναδικές εως 85% !

Ασφαλίστε εύκολα και γρήγορα το αυτοκίνητο σας με έκπτωση εωσ 50% !


Σχολή οδηγών Καλαϊτζή

Σχολή οδηγών Καλαϊτζή