Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Στις 29 Νοεμβρίου 2016 η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου ΩραιοκάστρουΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη εισήγηση με θέμα «ΜΜΕ και τρόποι επικοινωνίας με τους πολίτες» που πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο του πρώτου θεματικού κύκλου του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ωραιοκάστρου. Τρεις γνωστοί δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της πόλης μας, οι Δημήτρης Βενιέρης, η Χριστίνα Κανατάκη και η Φένια Κλιάτση ανέλυσαν τον ρόλο των social media στην ενημέρωση και της τηλεόρασης στην εποχή μας, αλλά και τη σχέση των ΜΜΕ με τους πολίτες.
Οι συμμετέχοντες έδειξαν ενδιαφέρον και οι ερωτήσεις έδωσαν την αφορμή να καλυφθεί το θέμα της εισήγησης σε ευρύτερο πεδίο.
Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη του Συλλόγου Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης», Ελένη Γρομπανοπούλου και στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Αθανάσιος Καρύδης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απήχηση που έχει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Ωραιόκαστρο και το ενδιαφέρον συμμετοχής των πολιτών, που αναδεικνύουν -όπως τόνισε- τις ανάγκες στη «δια βίου μάθηση».
Η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα με θέμα: «Εθισμός». Τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης ενώ δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.
Το παρών στην πρεμιέρα του Λαϊκού Πανεπιστημίου έδωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικού, Ηρακλής Τσακαλίδης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας, Ευάγγελος Χατζηαντωνίου και η τοπική σύμβουλος Ωραιοκάστρου, Νέλλυ Δελή. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το χθεσινό «κέρασμα» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Λαϊκού Πανεπιστημίου ήταν μια ευγενική προσφορά από την «ΧΟΥΤΟΣ CATERING ΑΕ» και το οινοποιείο «Κτήμα Βουρβουκέλη» με έδρα την Ξάνθη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
img_5984
img_5985
img_5986
img_5987
img_5988
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
oraiokastro24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...